Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har varit.

Terra + Sjukhus | LIVE Klubb Indigo

28 oktober 2023 @ 22:30 - 02:00

Klubb Indigo kan stolt presentera Terra! Den 28e oktober intar de scenen på Blekingska nationen. Under våren 2022 spelade Terra senast på Klubb Indigo, och nog kan man säga att väggarna i vår gamla nationsbyggnad pulserade och stämningen var på topp!
Café beskrev dem 2020 som ett av Sveriges mest underskattade band om man ser till lyssningar på Spotify och medial uppmärksamhet jämfört med kvalité. Café nämnde dem också som ett av de fem akterna man bara inte fick missa inför Way out West 2023.
Vissa band händer direkt, tar eld och brinner ursinnigt ut till en hög aska. Terra är precis tvärtom. Spelning för spelning, låt för låt, har Sveriges bästa liveband byggt en publik vars hängivenhet ibland tar sig uttryck i ren hysteri. Som när de nyligen avslutade Way Out West genom att fylla Pustervik till bristningsgränsen i hemstaden Göteborg. Terra är ett rockband som folk bryr sig om på riktigt. Nya albumet ”Livslinjen”, som släpps den 13 oktober via Welfare Sounds & Records, har producerats av indieikonen Jari Haapalainen (The Bear Quartet, Markus Krunegård, Frida Hyvönen m.fl.), Alexander Bergil (Ljung, Boy Destroy, Jävla EP:n) och Per Stålberg (Division of Laura Lee m.fl.) mellan Gamlestaden i Göteborg och Jaris studios i Aten och Berlin. I samband med albumsläppet ger sig Terra ut på en omfattande turné genom Sverige med start i hemstaden Göteborg den 21 oktober, och 28 oktober kommer de till Lund och Blekingska nationen!
FÖRBAND: Sjuk hus
Bandet Sjuk hus spelar frontmannen Marcus Berggrens hitz.
📍Var: Blekingska nationen, Ole Römers väg 14D
📆När: Lördag 28 oktober kl. 22.30-02
🎫Pris:
Studentlundmedlem: 100 kr
Blekingskamedlem: 80 kr
STUDENTMEDLEMSKAP KRÄVS
Biljetter via Keyflow: https://www.keyflow.com/…/terra-sjuk-hus-live-klubb-indigo
Glöm inte leg och studentleg! Card is queen💚

Detaljer

Datum:
28 oktober 2023
Tid:
22:30 - 02:00
Evenemangkategori:

Plats

Blekingska nationen
Ole Römers väg 14 Lund Sverige + Google Map
Phone
046-211 30 82
Visa Plats webbplats