Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har varit.

Solen | Klubb Indigo LIVE

25 november 2023 @ 22:30 - 02:00

Klubb Indigo kan stolt presentera Solen! Den 25e november intar de scenen på Blekingska nationen för andra gången.

Våren 2017 besökte de senast Klubb Indigo och kvällen beskrevs som “svettigt, högljutt och helt fantastiskt”. Nu är de aktuella med albumet ”Idol” som blir deras femte, men verkar som det kan bli långt ifrån det sista!
Utan egentliga hits, utan tydlig frontfigur, utan hyperaktiv sociala medier-närvaro och kanske också bara genom att vara ett rockband – och då ett band i alla bemärkelser – borde Solen enligt gängse branschpraxis ha fått bedriva en tillvaro i skuggan. Men eftersom de lugnt, metodiskt och konsekvent har gjort allting på sitt helt egna sätt har bandet i stället gradvis vuxit i popularitet, etablerat en nära relation till fansen och fyller nu stora konsertlokaler runtom i landet.
Solen har aldrig någonsin ”breakat”, de har varit fullt upptagna med att bygga något hållbart. Så här är vi nu: Stockholmskvartetten med rötter i Gävle och Fagersta släpper 27 oktober sitt femte album ”Idol”, där de till skillnad från förra gången har använt sig av en riktig trummis, och ger sig kort därpå ut på en turné som inleds i Gävle den 2 november och en knapp månad senare avslutas på Cirkus i Stockholm den 1 december.
Var: Blekingska nationen, Ole Römers väg 14D
När: Lördagen 25e november 2023, kl. 22.30-02
Biljettpris:
100 kr Studentlundmedlem
80 kr Blekingskamedlem
STUDENTLUNDSMEDLEMSKAP KRÄVS
Biljetter via Keyflow: https://www.keyflow.com/en/events/79237/lund/blekingska-nationen/solen-klubb-indigo-live

Detaljer

Datum:
25 november 2023
Tid:
22:30 - 02:00
Evenemangkategori:

Plats

Blekingska nationen
Ole Römers väg 14 Lund Sverige + Google Map
Phone
046-211 30 82
Visa Plats webbplats