Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har varit.

Riga Tiger + 2Friends | LIVE Klubb Indigo

30 september 2023 @ 22:30 - 02:00

Klubb Indigo kan stolt presentera Riga Tiger! Den 30e september intar Riga Tiger scenen på Blekingska nationen för tredje gången med två tidigare spelningar under 2018 och 2019.

RIGA TIGER

Realismpop har alltid varit Riga Tigers signum. I Göteborgsbandets musik vävs livets stora berättelser ihop med små betraktelser från vardagen, skimrande syntar och studsiga gitarrslingor, och i de där små vardagliga betraktelserna som vid en första anblick verkade betydelselösa, går det plötsligt att urskilja ett stråk av magi.

Sedan debutalbumet ”Jag håller inte om din åsikt och är beredd att döda dig för den” (2017) har Riga Tiger gjort sig en självklart plats på Sveriges indiescen. Hyllningar har haglat från bland annat DN, P3, PSL, GAFFA och med utsålda spelningar på bland annat anrika Pustervik och Debaser i Sthlm har bandet under en lång tid spelat sig till en trogen följarskara. 2022 markerade en annan milstolpe i bandets karriär då albumet ”Vad ska du göra med din så kallade mänsklighet” vann priset ”Årets pop” på Manifestgalan. Hösten 2023 är Riga Tiger tillbaka med ett nytt album via Youth Recordings. Tusentals folkölskonnässörer kan inte ha fel: Återförtrolla vardagen – lyssna på Riga Tiger.

FÖRBAND: 2Friends

2friends består av de 5 vännerna, Arvid Einarsson, James Lu, Edvin Jansson, Arvid Pernrup och Dylan Johansson. Under 4 intensiva år
har indie-bandet släppt flertal låtar, merch och byggt upp en lojal följarbas som bidragit till deras snabbt växande popularitet! Utöver bandets 40 000 lyssningar på spotify beskrivs 2friends alltid som ett oerhört energiskt showband med otrolig scennärvaro. Dansande publik och högt tryck är vad 2friends står för! @2friends_band på Instagram

KLUBB INDIGO

Indigo är Blekingskas äldsta klubb och den har sedan 1994 varit en av Sveriges främsta musikscener. Det är här många av Sveriges största pop- och rockband stått på scenen och förgyllt våra klubbkvällar. Indigo har alltid varit och är fortfarande Lunds självklara scen för indiemusik.
Var: Blekingska nationen, Ole Römers väg 14D
När: 30 september, 22.30-02.00
Pris:
80 kr för Blekingska-Medlemmar
100 kr för Studentlund-medlemmar
(Studentlund-medlemskap krävs)
BILJETTER FINNS PÅ KEYFLOW
https://www.keyflow.com/en/events/77646/lund/blekingska-nationen/riga-tiger-live-klubb-indigo
Glöm inte leg och studentleg!
Card is Queen!💚

Detaljer

Datum:
30 september 2023
Tid:
22:30 - 02:00
Evenemangkategori:
Webbplats:
https://www.keyflow.com/en/events/77646/lund/blekingska-nationen/riga-tiger-live-klubb-indigo

Plats

Blekingska nationen
Ole Römers väg 14 Lund Sverige + Google Map
Phone
046-211 30 82
Visa Plats webbplats