Kalmar Nation

Kalmar Nation

Kalmar nation är nationen med Lunds högsta mysighetsfaktor. Beläget mitt i stadens bankande studenthjärta blir vår lummiga trädgård under novischperioden din perfekta port in i studielivet. Att Kalmar inte hör till de största nationerna gör oss till ett tight gäng där du lätt hittar vänner för livet!

Varje tisdag och fredag håller våra populära pubar öppet. Pub Ölkällaren ger besökaren ett härligt barhäng för den som tycker lill-lördag är för långt borta. Pub Kaggen erbjuder det alternativa fredagshänget genom en skön atmosfär. På Kalmar har vi ett brett dryckessortiment och ordnar med jämna mellanrum olika temakvällar för att krydda till vardagen. Hos Kalmar tar vi dessutom hjälp av professionella bartendrar och kökspersonal för att ge våra medlemmar kompetens som kan komma till nytta även utanför studielivet.

Utöver pubarna erbjuder Kalmar en bred verksamhet bestående av allt från sport och spelkvällar till luncher och galna jobbarfester. Vi har tillsammans med Blekingska och Wermlands en kör och dessutom stoltserar vi med Lunds enda engelskspråkiga spex – en perfekt möjlighet för dig att få leva ut dina teaterdrömmar, antingen på eller bakom scenen, tillsammans med studenter från världens alla hörn.

Kalmar nation är enda nationen som har bostadshus i två olika delar av Lund, sammanlagt 66 korridorsrum och 16 lägenheter finns till uthyrning Besök vår hemsida eller knacka på hos expeditionen för mera information!

Varmt välkommen till den glada gemenskapen på Kalmar nation!

Kalmar Nation

Biskopsgatan 12, 223 62 Lund

E-post. q@kalmarnation.nu | Hemsida. www.kalmarnation.nu