Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lundaspexarnas intresseanmälan! OBS! Nytt datum

15 oktober, 2015 @ 18:00 - 20:00

Känner du hur det pirrar i kroppen och spritter i benen? Oroa dig inte. Snart är det spex på gång!

Hösten är här och nu söker vi nya vänner att spexa med. I Lundaspexarna finns något för alla, vare sig du har spexat förut eller är nyanländ novisch. Vi är tio sektioner som under en månads tid hänger ihop på kvällar och helger för att göra det vi gillar mest – sätta upp spex!

Torsdagen den 15 oktober mellan kl 18.00 och 20.00 hittar du oss i Sångsalen i AF-borgen. Där och då kan du snacka med de olika sektionerna om hur gött det är att spexa, fundera lite på vad du vill göra i spexet och sist, men inte minst, göra din intresseanmälan.

Tycker du om att spika spik och måla fond? Klippa till med sax, sy och tråckla? Spexa loss på scen eller brassa på i orkesterdiket? Fota, knacka kod, photoshoppa eller laga mästergod mat? Använd dina skills eller lär dig något nytt!
I Lundaspexarna kan du söka till följande sektioner:

– Dekoren
– Sexmästeriet
– Syeriet
– Sminket
– Baren (vieri)
– Scenen (enbart killar)
– Tekniken (ljud, ljus)
– Orkestern
– Mediokret (biljetter, hemsida, grafik, foto)

Är det så illa att du verkligen inte kan komma den 15 oktober? Gör din intresseanmälan online: http://www.lundaspexarna.se/?page_id=67. (Men störst chans att komma med har du förstås om du kommer dit och säger tjena-hej.)

Vad ÄR egentligen Lundaspexarna?
Lundaspexarna är en 129-årig spexensemble på hundratalet personer som har uppsättningar vid de lundensiska högtiderna Siste november och Siste april varje år. Då ses alla sektioner och repar, spelar, snickrar och sminkar. En del syr dräkter, lagar middagar och skapar programblad. Alla hjälps åt att äta gott, spela boll, götta till det och mycket, mycket mer!

Vi ses i borgen på torsdag.

Varma spexhälsningar,
Lundaspexarna

Detaljer

Datum:
15 oktober, 2015
Tid:
18:00 - 20:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/147970028885259/

Arrangör

Lundaspexarna
E-post:
info@lundaspexarna.se
Webbplats:
www.lundaspexarna.se

Plats

Sångsalen, AF-borgen
Sandgatan 2
Lund, 22350 Sverige