Lunds Akademiska RyttarSällskap

Lunds Akademiska RyttarSällskap

Är du student och hästintresserad? Vill du vara med i en social förening och träffa likasinnade och glada studenter? Gå med i LARS, bäst på häst men bättre på fest!
Lunds Akademiska Ryttarsällskap, LARS, är ett gäng glada, hästintresserade studenter! De flesta studerar i Lund, men studenter från hela Skåneregionen är varmt välkomna. Vi är en social förening där likasinnade kan träffas utan att ha några krav på våra medlemmar annat än att de bör vara intresserade av hästar eller intresserade av att stödja vår verksamhet. Alla är välkomna! Förutom vår egen drop-in ridgrupp på LCR, Lunds Civila Ryttarförening i norra Lund, och medverkan i studentryttartävlingar både i Sverige och utomlands, åker vi på olika hästrelaterade evenemang, har fester, grillkvällar, höst- och vårbal, går på clinics, teorilektioner och mycket annat roligt!
Låter det som något för dig? Första måndagen varje månad har vi LARS-fika i samband med drop-in ridningen. Oavsett om du är gammal eller ny LARS:are, eller om du bara är nyfiken på vilka vi är, så är du välkommen att prata med oss över en mysig fika i stallet.
Gå med i vår facebookgrupp om du vill kika på lite bilder, lämna en hälsning, ställa en fråga eller få information om våra kommande evenemang. Sök efter Lunds Akademiska Ryttarsällskap och kom in i gemenskapen.
LARS i full galopp!