Klädkammaren

Klädkammaren

Vill du festa miljömedvetet och tröttnat på att köpa ny outfit varje gång det är ett nytt tema på festen? Det är därför Klädkammaren finns till. På våning fyra i AF-borgens stoltserar Klädkammaren med Akademiska Föreningens samling av kostymer från gångna uppsättningar av spex, teater, musikaler och Lundakarnevaler. Dessa plagg hyr vi ut till alla som är i behov av att se lite spexigare ut i sitt liv, studenter såväl som allmänheten.
Stig in i kammaren och låt oss hjälpa dig hitta en utklädnad utefter dina önskemål, med vår samling av tusentals plagg brukar det inte vara några problem att sno ihop något som passar!
Uthyrningen
Priset för att hyra en hel utklädnad i en vecka är 150:- för AF-medlemmar (t.ex. studenter) och 200:- för övriga. Vill man bara ha något litet som en hatt att komplettera sin utklädnad med så är priset lägre.
Utöver detta tillkommer depositionen som är lika mycket som priset för uthyrningen, depositionen fås tillbaka när plaggen lämnas in igen. Vi tar endast kontanter och Swish.
Tvätt och annat underhåll tar vi hand om, du behöver bara lämna tillbaka sakerna i tid och i rimligt skick. Om något är förstört eller borttappat behåller vi en del av depositionen.
Uthyrningstjänster
Om det skulle vara så att vi saknar en vital detalj för en utklädnad, exempelvis en speciell huvudbonad, så erbjuder vi oss att köpa upp denna av dig om du införskaffar den någon annanstans i samband med att du hyr resten av utklädnaden hos oss. På så sätt slipper du bli fast med en fånig hatt på hatthyllan och ett hål i plånboken samtidigt som vi breddar vårt sortiment!
Har du någon rolig utklädnad som ligger och dammar i en garderob någonstans får du gärna komma in med den till oss så erbjuder vi dig en gratis uthyrning i utbyte, plus att du alltid har möjligheten att komma och ta tillbaka dina skänkta plagg!

Kontaktuppgifter