Alte Kamereren

Alte Kamereren

Alte Kamereren är Lunds festligaste studentorkester, grundad 1964!

Vi har plats för dig i orkestern om du är student/särskild ledamot i AF, lirar blåsinstrument, banjo, slagverk eller tycker om att dansa. I det sistnämnda fallet är du kvalificerad till vår balett, den fantastiska Kamrérbaletten. Förutom i Kamrérbaletten finns det möjlighet att svänga på benen i herrbaletten, trombonbaletten eller i orkesterns moves under låtarna. Vi kan inte stå still när vi spelar!
Alte Kamereren spelar i röda, svarta och medaljklingande uniformer på fester, invigningar, studenter, bröllop, balunser – närhelst en pampig och spexig underhållning önskas. När vi inte har spelningar har vi trevliga rep och fester i vår replokal Hålan, som har varit i orkesterns ägo sedan 70-talet. Hålan har en speciell plats i hjärtat hos alla kamererer och är  inredd i rött och svart, full med prylar och minnen från gångna decennier.
Även utomlunds är vi kända genom studentorkesterfestivaler, Östersjöfestivalen m.m., till och med världskända i Tyskland dit vi åker på turné tio dagar varje sommar.
Välkommen till AK!

Kontaktuppgifter