Utlystning av post: VSA

Utlystning av post: VSA

Verkställande Sekreterare Administration (VSA) 2021/22

Letar du efter ett heltidsjobb inom administration? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Som Verkställande Sekreterare Administration (VSA) arbetar du heltid under ett år för att se till att Terminsräkningsföreningens organisation flyter på som den ska. Du borde vara väl insatt i hur studentlivet ser ut och fungerar ur ett bredare perspektiv och det är meriterande om du har varit engagerade i studentlivet tidigare. TRFs presidium består av en Verkställande Sekreterare Administration (VSA) och en Verkställande Sekreterare Ekonomi (VSE). Som VSA leder du TRFs arbete framåt och agerar support i frågor kring medlemssystemet.

Tjänsten som VSA sträcker sig över ett år (1 juli 2021 – 30 juni 2022) på heltid och arvodering motsvarar 100% av studiemedlet.

Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande VSA, John Green, på vsa@trf.lu.se.

Vill du bli den nya Verkställande Sekreterare Administration? Skicka CV och personligt brev till valberedning@studentlund.se senast den 29 april 2021, kl. 23:59.

Känner du någon som hade varit en fantastisk VSA? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se senast den 28 april 2021, kl. 23:59.

Arbetsuppgifter i korthet

 • Representera TRF och föra TRFs talan.
 • Kalla till och leda TRFs styrelse samt föreningsstämma.
 • Inför varje termin hålla minst en (1) utbildning i TRF:s medlemssystem för medlemsorganisationerna.
 • Tillsammans med VSE uppehålla en god relation med TRF:s samarbetspartners:
  o Genom kontinuerliga samtal och besök
  o Bjuda in till TRF-sittning
  o Genomföra andra aktiviteter som anses gynna samarbetet 
 • Vara lyhörd för medlemsorganisationernas önskemål och behov av utveckling i TRF:s medlemssystem.
 • Hjälpa medlemsorganisationerna i frågor kring medlemsfrågor och medlemssystemet.

*Terminsräkningsföreningen (TRF) är ett samarbete mellan åtta kårer och samtliga nationer vid Lunds universitet. TRF administrerar terminsräkningar och medlemskap till de anslutna organisationerna och hanterar omkring 55 000 betalningar om året.

Valberedningens utlysning av VSA

Kontaktuppgifter