Utlysning av poster: Koordinator och VSE

Utlysning av poster: Koordinator och VSE

Tycker du det skulle vara roligt att under ett år arbeta med kommunikation, marknadsföring och organisation? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Som Studentlundskoordinator arbetar du heltid under ett år för att se till att studentlivet i Lund förblir det bästa – både för de som utgör Studentlund, dvs nationerna, Akademiska Föreningen och kårerna, men framför allt för alla studenter som studerar vid Lunds universitet. Du borde vara väl insatt i hur studentlivet ser ut och fungerar ur ett bredare perspektiv och det är meriterande om du har varit engagerade i studentlivet tidigare.

Tjänsten som Studentlundskoordinator sträcker sig över ett år (1 januari – 31 december 2023) på heltid och arvodering motsvarar fullt studiemedel. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande Studentlundskoordinator Matilda Åhlén på koordinator@studentlund.se.

Vill du bli den nya Studentlundskoordinatorn? Skicka CV och personligt brev om varför du vill jobba med Studentlund (max en (1) sida) till valberedning@studentlund.se senast den 21 oktober 2022, kl. 23.59. Känner du någon som hade varit en fantastisk koordinator? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se. Intervjuer sker löpande. 

Arbetsuppgifter i korthet

 • Ansvar för Studentlunds interna och externa kommunikation
 • Ansvar för hemsida och sociala medier
 • Annonsförsäljning
 • Mötessekreterare för Studentlunds olika mötesforum
 • Grafiskt arbete
 • Presentation av studentlivet på olika mässor och utbildningsdagar
 • Arrangör för olika evenemang med Studentlunds samarbetsorganisationer
 • Projektledare för Hälsningsgillet på uppdrag av AFKKLUS*.

*Akademiska Föreningen, Kuratorskollegiet, Lunds universitets studentkårer

Verkställande Sekreterare Ekonomi 2023

Letar du efter ett deltidsjobb inom ekonomi? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Som Verkställande Sekreterare Ekonomi (VSE) arbetar du deltid under ett år för att se till att Terminsräkningsföreningens ekonomi flyter på som den ska. Du borde vara väl insatt i hur studentlivet ser ut och fungerar ur ett bredare perspektiv och det är meriterande om du har varit engagerade i studentlivet tidigare. TRFs presidium består av en Verkställande Sekreterare Administration (VSA) och en Verkställande Sekreterare Ekonomi. Som VSE stöttar du VSA i medlemsfrågor som rör betalningar och ekonomi generellt.

Tjänsten som VSE sträcker sig över ett år (1 januari – 31 december 2023) på deltid och arvodering motsvarar 25% av studiemedlet. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande VSE, David Björkhem, på vse@trf.lu.se.

Vill du bli den nya Verkställande Sekreterare Ekonomi? Skicka CV och personlig brev om varför du vill jobba med Terminräkningsföreningen (max en (1) sida) till valberedning@studentlund.se senast den 21 november 2022, kl. 23.59. Känner du någon som hade varit en fantastisk VSE? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se. Intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter i korthet

 • Ansvar för Terminsräkningsföreningens* ekonomi
 • Svara på supportmail kring betalningar
 • Bokföring samt löpande kontakt med banken
 • Mötessekreterare för Terminsräkningsföreningens stämmor och styrelsemöten
 • Tillsammans med VSA representera Terminsräkningsföreningen vid leveratörsmöten samt vara kontaktperson vid ekonomiska frågor
 • Arbeta tillsammans med VSA för att utveckla Terminsräkningsföreningen

*Terminsräkningsföreningen (TRF) är ett samarbete mellan åtta kårer och samtliga nationer vid Lunds universitet. TRF administrerar terminsräkningar och medlemskap till de anslutna organisationerna och hanterar omkring 55 000 betalningar om året.

Kontaktuppgifter