Utlysning av poster: VSA och Revisor

Utlysning av poster: VSA och Revisor

Verkställande Sekreterare Administration (VSA) – 2023/2024

Letar du efter ett heltidsjobb inom administration? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Som VSA leder du TRFs* arbete framåt och agerar support i frågor kring medlemssystemet. Posten innebär att du arbetar heltid under ett år för att se till att Terminsräkningsföreningens organisation flyter på som den ska. Posten är perfekt för dig som tycker om att driva projekt, arbeta nära studentlivet och har tidigare erfarenhet av studentlivsposter.

Tjänsten som VSA sträcker sig över ett år (1 juli 2023 – 30 juni 2024) på heltid och arvodering motsvarar 100% av studiemedlet. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande VSA, Oliver på vsa@trf.lu.se.

Vill du bli den nya Verkställande Sekreterare Administration? Skicka CV och motivering till varför du vill jobba med Terminsräkningsföreningen via följande formulär: http://tinyurl.com/utlysning-vt23 senast den 27 april 2023, kl. 23:59.

Känner du någon som hade varit en fantastisk VSA? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se senast den 26 april 2023, kl. 23:59.

Arbetsuppgifter i korthet:

  • Hjälpa medlemsorganisationerna med medlemsfrågor och medlemssystemet.
  • Kalla till och leda TRF:s styrelse och föreningsstämma samt verkställa de beslut som tas i dessa organ.
  • Teckna TRF:s firma.
  • Inför varje termin hålla minst en (1) utbildning i TRF:s medlemssystem för medlemsorganisationerna.
  • Upprätthålla en god relation med TRF:s samarbetspartners t.ex. genom kontinuerliga samtal och besök.
  • Se över och ständigt utveckla TRF:s medlemssystem i samråd med medlemsorganisationerna.
  • Representera TRF och föra TRF:s talan.


*Terminsräkningsföreningen (TRF) är ett samarbete mellan åtta kårer och samtliga nationer vid Lunds universitet. TRF administrerar terminsräkningar och medlemskap till de anslutna organisationerna och hanterar omkring 55 000 betalningar om året.

Revisor för Studentlund – 2023/2024

Är du strukturerad, har god insyn i Studentlund och har ett intresse för ekonomiska frågor? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter i korthet:

  • Granska Studentlunds verksamhet, utöver det som är av ekonomisk art.
  • Se till att det finns protokoll på de beslut som fattats, att samarbetet har följt verksamhetsplanen och inte brutit mot Studentlundsavtalet.
  • Se över bokslutet som upprättas av Beredningsgruppen inom Studentlund. 

Tjänsten som revisor sträcker sig över ett år (1 juli 2023 – 30 juni 2024) och innefattar ungefär 10 timmar per termin. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta Stundentlundskoordinatorn, Joanna Bartczak, på koordinator@studentlund.se

Vill du bli den nya revisorn? Skicka CV och en kort motivering via följande formulär: http://tinyurl.com/utlysning-vt23 senast den 27 april 2023, kl. 23:59.

Känner du någon som hade varit en fantastisk revisor för Studentlund? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se senast den 26 april 2023, kl. 23:59.

Kontaktuppgifter