Utlysning av poster: Studentlundskoordinator och Revisor

Utlysning av poster: Studentlundskoordinator och Revisor

Studentlundskoordinator HT24-VT25

Tycker du det skulle vara roligt att under ett år arbeta med kommunikation, marknadsföring och organisation? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Som Studentlundskoordinator arbetar du heltid under ett år för att se till att studentlivet i Lund förblir det bästa – både för de som utgör Studentlund, dvs nationerna, Akademiska Föreningen och kårerna, men framför allt för alla studenter som studerar vid Lunds universitet. Du borde vara väl insatt i hur studentlivet ser ut och fungerar ur ett bredare perspektiv och det är meriterande om du har varit engagerade i studentlivet tidigare.

Tjänsten som Studentlundskoordinator sträcker sig över ett år (1 juli 2024 – 30 juni 2025) på heltid och arvodering motsvarar fullt studiemedel. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande Studentlundskoordinator Emanuel Evers på koordinator@studentlund.se.

Vill du bli den nya Studentlundskoordinatorn? Skicka CV och personligt brev om varför du vill jobba med Studentlund (max en (1) sida) via formuläret på: https://tinyurl.com/utlysning-24 senast den 22 mars 2024, kl. 23.59.

Känner du någon som hade varit en fantastisk koordinator? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se senast den 20 mars 2024, kl. 23:59.

Arbetsuppgifter i korthet

 • Ansvar för Studentlunds interna och externa kommunikation
 • Ansvar för hemsida och sociala medier
 • Annonsförsäljning
 • Mötessekreterare för Studentlunds olika mötesforum
 • Grafiskt arbete
 • Presentation av studentlivet på olika mässor och utbildningsdagar
 • Arrangör för olika evenemang med Studentlunds samarbetsorganisationer
 • Projektledare för Hälsningsgillet på uppdrag av AFKKLUS*.

*Akademiska Föreningen, Kuratorskollegiet, Lunds universitets studentkårer

Revisor för Studentlund – 2024/2025

Är du strukturerad, har god insyn i Studentlund och har ett intresse för ekonomiska frågor? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter i korthet:

 • Granska Studentlunds verksamhet, utöver det som är av ekonomisk art.
 • Se till att det finns protokoll på de beslut som fattats, att samarbetet har följt verksamhetsplanen och inte brutit mot Studentlundsavtalet.
 • Se över bokslutet som upprättas av Beredningsgruppen inom Studentlund. 

Tjänsten som revisor sträcker sig över ett år (1 juli 2024 – 30 juni 2025) och innefattar ungefär 10 timmar per termin. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta Stundentlundskoordinatorn, Emanuel Evers, på koordinator@studentlund.se

Vill du bli den nya revisorn? Skicka CV och en kort motivering till till valberedning@studentlund.se senast den 22 mars 2024, kl. 23:59.

Kontaktuppgifter