Sök till Jubileumskommittén!

Sök till Jubileumskommittén!

2010 hände mycket runt om i världen. Värnplikten avskaffas, Sverige tar 11 medaljer under vinter-OS i Vancouver. Flygkaoset efter vulkanutbrottet på Island lamslår Europa. Kronprinsessan Victoria gifter sig med sin Daniel. Men framför allt avskaffades kårobligatoriet den 1 juli och samtidigt grundades Studentlund.

2020 fyller Studentlund 10 år och detta ska självklart firas! Detta kommer ske genom olika event som under året uppmärksammar den fina samarbete Studentlund är. Året kommer även belysa varför vi har samarbetet och kommer ha kvar det under en lång tid framöver. Detta kommer kulminera i en stor bal mot årsskiftet.

För detta behövs en grupp goa och glada studentlivsvurmare som kan planera och genomföra detta fantastiska firande. Därför utlyses härmed Studentlunds Jubileumskommitté för Jubileet 2020. Gruppen kommer att bestå av ett flertal personer med olika ansvarsområden, varav följande tre poster tillsätts av Studentlunds Stormöte.

Jubileumsmästare (JM)

Som Jubileumsmästare (JM) har du övergripande koll på arbetet med att uppmärksamma Studentlunds 10-årsjubileum. JM har det övergripande ansvaret för verkställandet av Studentlunds 10-årsjubileum. Du kommer att ha löpande kontakt med och eventuellt arbeta med Studentlundskoordinatorn och ansvarar även för att rapportera till Beredningsgruppen (BG) och att sammankalla Jubileumskommittén.

Det är meriterande om du som söker posten…
● Gillar att vara spindeln i nätet med helikopterperspektiv för projekt.
● Har koll på vad Studentlund är och dess betydelse för studentlivet i Lund.
● Har erfarenhet av att starta upp och leda projekt.
● Vet hur man skapar sammanhållning i en grupp.
● Tycker om att genomföra projekt med andra goa och glada studentlivsvurmare.

Vice Jubileumsmästare Ekonomi (VJME)

Som Vice Jubileumsmästare Ekonomi (VJME) är du operativt ansvarig för att följa upp projektets ekonomi samt att arbeta med eventuella sponsorsamarbeten. Som VJME har du stöd av Beredningsgruppen (BG) som är ytterst ansvariga för projektets ekonomi.

Det är meriterande om du som söker posten…
● Har haft ansvar för ekonomi inom en förening eller projekt.
● Har kunskaper om fakturering och sponshantering.
● Är bra på att sälja in samarbeten till företag.
● Är organiserad och ansvarsfull.
● Tycker om att genomföra projekt med andra goa och glada studentlivsvurmare.

Vice Jubileumsmästare Kommunikation (VJMK)

Som Vice Jubileumsmästare Kommunikation (VJMK) ansvarar du för marknadsföringen av Studentlunds 10-årsjubileum. Du ska kunna producera grafiskt material och tänka i strategier kring marknadsföring, kommunikation och profilprodukter. Som VJMK har du stöd av Kommunikationsgruppen (KG).

Det är meriterande om du som söker posten…
● Har tidigare erfarenhet av grafisk design.
● Har idéer kring arbetet med merch och profilprodukter.
● Är kreativ och vågar tänka utanför boxen när det kommer till att synas och höras.
● Tycker om att genomföra projekt med andra goa och glada studentlivsvurmare.

Känner du att Vice-JM Kommunikation passar just dig? Tveka då inte utan sök nu genom att skicka CV och motivering till varför du vill jobba med Jubileet (max en (1) sida) till koordinator@studentlund.se senast den 6 november 2019, kl. 23:59.

Känner du någon som hade passat perfekt till någon av de här posterna? Skicka en nominering till koordinator@studentlund.se senast den 6 november 2019, kl. 23:59.

Kontaktuppgifter