Utlysning – VSA 2022/2023

Utlysning – VSA 2022/2023

Letar du efter ett heltidsjobb inom administration? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

TRFs presidium består av en Verkställande Sekreterare Administration (VSA) och en Verkställande Sekreterare Ekonomi (VSE). Som VSA leder du TRFs arbete framåt och agerar support i frågor kring medlemssystemet. Posten innebär att du arbetar heltid under ett år för att se till att Terminsräkningsföreningens organisation flyter på som den ska. Posten är perfekt för dig som tycker om att driva projekt, arbeta nära studentlivet och har tidigare erfarenhet av studentlivsposter.

Tjänsten som VSA sträcker sig över ett år (1 juli 2022 – 30 juni 2023) på heltid och arvodering motsvarar 100% av studiemedlet. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande VSA, John på vsa@trf.lu.se.

Vill du bli den nya Verkställande Sekreterare Administration? Skicka CV och motivering till varför du vill jobba med Terminsräkningsföreningen till valberedning@studentlund.se senast den 27 april 2022, kl. 23:59.

Känner du någon som hade varit en fantastisk VSA? Skicka en nominering till valberedning@studentlund.se senast den 27 april 2022, kl. 23:59.

Arbetsuppgifter i korthet

  • Hjälpa medlemsorganisationerna med medlemsfrågor och medlemssystemet.
  • Kalla till och leda TRFs styrelse och föreningsstämma samt verkställa de beslut som tas i dessa organ.
  • Teckna TRF:s firma.
  • Inför varje termin hålla minst en (1) utbildning i TRF:s medlemssystem för medlemsorganisationerna.
  • Tillsammans med VSE upprätthålla en god relation med TRF:s samarbetspartners t.ex. genom kontinuerliga samtal och besök.
  • Se över och ständigt utveckla TRF:s medlemssystem i samråd med medlemsorganisationerna.
  • Representera TRF och föra TRFs talan.

*Terminsräkningsföreningen (TRF) är ett samarbete mellan åtta kårer och samtliga nationer vid Lunds universitet. TRF administrerar terminsräkningar och medlemskap till de anslutna organisationerna och hanterar omkring 55 000 betalningar om året.

Kontaktuppgifter