Sydskånska Nationen

Sydskånska Nationen

Sydskånska är känt som Nationen där musiken spelar roll, och detta stämmer! Vi på Sydskånska älskar musik, vilket är något som syns genom flera av våra verksamheter. Förutom vårt roterande klubbkoncept som låter oss utforska alla möjliga genrer. En gång i månaden har vi Osignat- vår bar där osignade band får möjlighet att briljera på scen samtidigt som du som gäst kan avnjuta en god måltid med något gott att dricka!

Även om Sydskånska genomsyras av musiken så är det en nation med mycket mer än så! Varje torsdag förvandlas våra lokaler till ett mysigt vardagsrum på Torsdagspuben, som erbjuder en härlig stämning och mat tillagad med kärlek. På fredagar öppnar Sydskånska upp för Fredagslunchen, där det serveras en rejäl lunch för ett billigt pris. För den som vill inleda helgen tidigt är även baren öppen! Som den perfekta söndagssysselsättningen kan du även komma och hänga på Kafé Matiné, Sydskånskas egen hemmabio. För den som hellre är aktiv under söndagen kan du avsluta veckan med att spela fotboll med oss i Tunahallen!

Förutom vår dagliga verksamheter håller Sydskånska Nationen varje år i större evenemang som vår egna pampiga bal Knävlingagillet och det festival liknande konceptet Skvalborg, Sydskånskas bidrag till Lunds stora valborgsfirande. Två fantastiska evenemang som du inte vill missa!

Med andra ord- Sydskånska har något för alla, vi är den lilla stora Nationen och under vårt tak är alla sydskåningar oavsett vart du kommer ifrån!

Har du några frågor gällande nationen eller livet som lundastudent överlag är du välkommen att kontakta oss på vår mejl: expen@sydskånska.se

Varmt välkomna till nationen där musiken spelar roll!

Sydskånska Nationen

Tornavägen 5, 223 63 Lund

E-post. expen@sydskanska.se | Hemsida. www.sydskanska.se