Östgöta Nation

Östgöta Nation

Östgöta Nation har funnits sedan 1668 och är din port in i studentlivet. Nationen är en mötesplats för alla Lunds studenter och genomsyras av glädje, engagemang och gemenskap! Vi har ett brett utbud i vår verksamhet och erbjuder allt ifrån matlagning och pub- och klubbverksamhet av hög kvalitet till foto, teknik, idrott och kultur. På ÖG hittar du de galnaste festerna, den godaste maten och framför allt så kommer du att knyta nya kontakter och få vänner för livet!

För att välkomna dig som novisch har vi på ÖG en novischperiod där allt handlar om att just du ska ha en så rolig tid som möjligt samtidigt som du träffar andra novischer och medlemmar inom nationen. Detta är en oförglömlig upplevelse och något du verkligen inte vill missa!

Är du novisch och vill skriva in dig? Vi ligger precis bakom AF-borgen och finns här för att hjälpa dig! Vill du engagera dig, boka sittningar eller undrar över något inom vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig! Gilla även Östgöta nations facebook-sida för att få löpande uppdateringar om vad som händer på nationen!

Vi förgyller livet utanför studierna!

Östgöta Nation

Adelgatan 4, 223 50 LUND

E-post. expen@ostgota.nu | Hemsida. www.ostgota.nu