Malmö Nation

Malmö Nation

Malmö Nation karaktäriseras av de cirka 90 tjänstemän och 500 funktionärer som alla varje termin är med och skapar den speciella stämningen och sammanhållning som vi är mycket stolta över på Malmö Nation. Våra tre ledord är:

Tradition

Gemenskap

Glädje

Många av våra medlemmar kommer ifrån Sveriges större städer. Vi har över 2500 medlemmar i dagsläget vilket gör oss till en av Lunds största nationer. Men vi är absolut störst när det kommer till att arrangera fester. Vi har haft uppträdanden från artister såsom: Avicii, Laidback Luke, Kygo, Dada Life, Oskar Linnros, Otto Knows och många fler!

Vi gillar att flytta fram gränserna för vad som är möjligt för en nation att genomföra. Bl.a. så arrangerade vi för andra gången egen karneval samtidigt som Lundakarnevalen 2018. Vi hade bokat över 12 st artister med flera världsstjärnor på våra scener. Vi sålde slut på några få timmar och hade över 2000 besökare på vår Paradoxival. Dessutom så är vi den ENDA nationen i Lund som erbjuder gratis inträde till våra nattklubbar för samtliga av våra medlemmar.

Som medlem i Malmö Nation är du välkommen att engagera dig i alla våra utskott. De är:

Matutskott: Lunch (måndag-fredag), Mangos (onsdagsmiddag), Easy Levin (Pub udda fredagar), Brunch (lördag), Upper East (lyxig lördagsmiddag) och Eventeriet (Lyxiga finsittningar)

Festutskott: Casanova, Källaren, Sexmästeriet/Husmosteriet, Festmästeriet och Marskalkeriet.

Kreativa utskott: Kören, Kapellet (vårt eget husband), Fotoutskottet, DJ-utskottet, Natu (som anordnar speciella trivselarrangemang och kulturella aktiviteter), Novischeriet, Idrottsutskottet, Estetikutskottet och IT.

Utöver detta har vi dessutom följande årliga evenemang: Novischfest (höst och vår, på hösten på AF-borgen), Visboken (höst och vår), Vårbal, Golftävlingen, Valborgsyran på Sista April, Första majlunch, Ålagille och en Siste Novemberlunch. Som medlem är du välkommen att antingen delta eller vara med att anordna dessa aktiviteter.

Malmö Nations Bostäder innefattar ca 260 rum centralt i Lund med snabb internetuppkoppling och låga hyror. Vi har totalt 4 st bostadshus i nationens ägo. Ett flertal av våra rum och lägenheter har dessutom fått sig en genomgående renovering på senare år. Att bo på vår nation är en unik möjlighet att få ta del av vår gemenskap och få vänner för livet!

Vid frågor angående bostäder är du välkommen att kontakta vår husförman via e-post: husforman@malmonation.com.

För mer info så gilla vår sida på Facebook: Malmö Nation

Eller följ oss på Instagram: malmonation

Annars är ni alltid välkommen att kika förbi och ta en kopp kaffe och fråga oss om allt mellan himmel och jord!

Välkomna till Lunds bästa och roligaste nation!

Malmö Nation

Östra Vallgatan 51, 223 61 Lund

E-post. notarie@malmonation.com | Hemsida. www.malmonation.com