Göteborgs Nation

Göteborgs Nation

Välkomna till Lund!
Göteborgs nation kan erbjuda dig en stark gemenskap och en underbar studietid som gör dina år i Lund till de bästa någonsin! Utöver våra löpande verksamheter arrangerar nationen årliga evenemang såsom Gustav II Adolf bal som är Nordens största studentbal, Julfest, Första maj-firande, Räkfest och Novischfester.

Göteborgs nation karakteriseras av att vara en nation med fart och glädje i alla sina verksamheter. Vi är den lilla nationen med det stora hjärtat! Urvalet av aktiviteter och anrika evenemang är stort och nationen stoltserar med Lunds största bal GA-balen samt Lunds största Nattklubb!

Som inskriven i Göteborgs nation är du välkommen in i en familj och att engagera dig i något av våra utskott. Nedan ett urval av dessa: Barmästeri, Festmästeri, Sexmästeri, Lunchmästeri, Bedas, Brunchmästeri, Idrottsutskott och Kulturutskott. På Göteborgs finns något för alla!

Nationshuset heter Kållehus med 44 studentrum och lägenheter och ligger på Östra Vallgatan 47. För mer info, gör ett besök på www.goteborgsnation.com

Så välkommen till Göteborgs nation, här skiner alltid solen!

Göteborgs Nation

Östra Vallgatan 47, 223 61 Lund

E-post. info@goteborgsnation.com | Hemsida. www.goteborgsnation.com