Göteborgs Nation Göteborgs nation

Göteborgs Nation

Välkomna till Lund!

Göteborgs nation erbjuder er en stark gemenskap och en underbar studietid som gör dina år i Lund till de bästa någonsin! Utöver våra löpande verksamheter arrangerar nationen årliga evenemang såsom Gustav II Adolf bal som är Nordens största studentbal, Julfest, Första maj-firande, Dagsfester, Räkfest och Novischfester.

Göteborgs nation karakteriseras av att vara en nation med fart och glädje i alla sina verksamheter. Vi är en medelstor nation med det största hjärtat! Urvalet av aktiviteter och anrika evenemang är stort och nationen stoltserar med Lunds största bal GA-balen samt Lunds största Nattklubb!

Som inskriven i Göteborgs nation är du välkommen in i vår familj. Det finns möjlighet att engagera sig i något av våra utskott. Här är ett urval av utskotten: Barmästeri, Festmästeri, Sexmästeri, Lunchmästeri, Bedas, Kajfé, Skybar, DJ, Brunchmästeri, Idrottsutskott och Kulturutskott. På Göteborgs finns något för alla!

Nationshuset heter Kållehus med 44 studentrum och ligger på Östra Vallgatan 47. För mer info, gör ett besök på www.goteborgsnation.com

Göteborgare är ingenting man föds till, det är något alla kan bli.

Så välkommen till Göteborgs nation, här skiner alltid solen!

Kontaktuppgifter