Blekingska Nationen

Blekingska Nationen

Blekingska Nationen
Kamratskap, Gemenskap, Dårskap och Sång

Musiken är själen som ger liv åt Blekingska nationen. Från livespelningar och kareokepubar till snacket runt bordet på vårt ölcafé. Hjärtat i detta är vår livescen och klubb Indigo där Silvana Imam, Makthaverskan, Junior Brielle, Timbuktu och till och med Broder Daniel har gigat. Indigo har också en syster, dansvänliga klubb Historiepoparna där vi släpper loss till den bästa poppen från 60-talet och framåt!

Men vad är en nation utan pub? Inget och därför har vi två! På Onsdagspuben erbjuder vi grymma burgare och ett brett utbud av god öl där vi serverar allt från klassiker till favoriter från Blekingska mikrobryggerier och Belgiska finöler. En annan plats att avnjuta vårt utbud är Sonjas Ölcafé som slår upp portarna varje fredag med ny hemlagad mat, god stämning och härliga event!

Fredagar betyder också sittning och där utmärker sig Blekingska. Våra skickliga köksmästare kan laga god mat för alla matpreferenser, viktigt för oss är att alla i sällskapet skall kunna njuta av kvällen. Maten är av hög kvalitét och kvällarna hos oss blir alltid ihågkomna.

Utöver detta har vi en fantastisk söndagsbrunch, en kör, nationstidningen Herulens Haerold, ett aktivt idrottsutskott som håller i vår legendariska GT-yoga. Sist men inte minst är det så att Blekingska nationen bygger nytt hus på Ole Römers väg 14–16 med sprillans nya bostäder och verksamhetslokaler. Hoppas vi ses på öst i höst!

Kontaktuppgifter