Sök Studentlundskoordinator 2017!

Sök Studentlundskoordinator 2017!

Tycker du det skulle vara roligt att under ett år arbeta med kommunikation, marknadsföring och organisation? Är du driven, kreativ och strukturerad? Trivs du med att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!
Som Studentlundskoordinator arbetar du heltid under ett år för att se till att studentlivet i Lund förblir det bästa – både för de som utgör Studentlund, dvs nationerna, Akademiska Föreningen och kårerna, men framför allt för alla studenter som studerar vid Lunds universitet. Du borde vara väl insatt i hur studentlivet ser ut och fungerar ur ett bredare perspektiv och varit engagemang i studentlivet tidigare.
Tjänsten som Studentlundskoordinator sträcker sig över ett år (1 januari – 31 december 2017) på heltid och arvodering motsvarar fullt studiemedel. Om du vill veta mer om vad posten innebär, kontakta sittande Studentlundskoordinator Kewin Erichsen på koordinator@studentlund.se.
Skicka CV, motivering till varför du vill jobba med Studentlund (max en (1) sida) samt arbetsprov på tidigare erfarenheter inom marknadsföring, media, kommunikation eller design (max två (2) sidor) till valberedning@studentlund.se senast den 28 oktober 2016, kl. 18.00.


Arbetsuppgifter i korthet

  • Ansvar för Studentlunds interna och externa kommunikation
  • Hemsida, app och sociala medier
  • Annonsförsäljning
  • Mötessekreterare för Studentlunds olika mötesforum
  • Grafiskt arbete
  • Projektledare för Hälsningsgillet på uppdrag av AFKKLUS*.

*Akademiska Föreningen, Kuratorskollegiet, Lunds universitets studentkårer

Kontaktuppgifter