Juridiska Föreningen

Juridiska Föreningen

Juridiska Föreningen är juriststudenterna i Lunds studentkår. Vårt mål är att skapa en så rolig och givande studietid som möjligt för dig som är juriststudent.

Att Juridiska Föreningen är en studentkår innebär att vi är ansvariga för att bevaka utbildningen och föra studenternas talan gentemot Juridiska Fakulteten i syfte att förbättra utbildningen. Utbildningsbevakningen är dock bara ett av JFs tre ben. De två andra benen består i social verksamhet och den kontakt med näringslivet som föreningen erbjuder sina medlemmar.

Totalt rymmer föreningen 19 olika utskott som drivs av våra tjänstemän tillsammans med omkring 400 aktiva. Utskotten arrangerar en mängd olika aktiviteter inom de tre benen. Oavsett om du vill sjunga i kör, spexa, anordna baler, gå på arbetsmarknadsmässa eller jobba med utbildningsbevakning så tar JF stor stolthet i att kunna erbjuda något för just dig. 

Vi hoppas på att se dig i JFs lokaler kommande år. Här spenderar några hundra studenter tid varje dag; antingen för att äta lunch, ta en gratis kaffe, hänga i sofforna eller spela en runda pingis. Det är också i dessa lokaler presidiet har sitt kontor. Kom, det blir kul!

Kontaktuppgifter