Studentlunds Jubileum 2020.

Studentlund är hela Lunds studentliv samlat i ett medlemskap och utgörs av nationerna, Akademiska Föreningen samt studentkårerna. Som medlem i Studentlund får just du tillgång till hela studentlivet tillsammans med resten av våra 20 000 medlemmar. Du får också möjlighet att påverka din utbildning, knyta kontakter med arbetsmarknaden, ställa dig i bostadskö och mycket mer.

Vi grundades 2010, ett händelserikt år då bland annat Kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel och 50-öringen avskaffades som svenskt mynt. De Olympiska vinterspelen hölls i Vancouver och FIFA Fotbolls VM ägde rum i Sydafrika. Kan du tänka dig att det även var året som Apple släppte IPhone 4 samt den allra första modellen av framgångsrika IPad! 2010 blev året då Studentlund förde samman Lunds nationer, Akademiska Föreningen och studentkårerna under ett och samma tak med tanken om ett medlemskap som ger just dig tillgång till hela studentlivet.

Detta är Studentlund, och nu fyller vi 10 år – och det ska firas. Jubileumsåret 2020 kommer att celebreras pompöst med två stora evenemang.

LÖRDAG 25:e APRIL: COLORLUND

Det framgångsrika färgglada konceptet kommer till Lund: Color Run. Vår älskade stad kommer att färgas i palettens alla färger i ett lopp som startas och avslutas i Stadsparken. 

Datumet är den 25:e April, tiden är kl 12. Det blir en fest i parken med alla våra 20 000 medlemmar, något du INTE vill missa! Med god mat, musik och mycket mer, samt ett magiskt GLOW IN THE DARK PARTY eftersläpp hela natten lång – kommer detta att bli en dag du sent glömmer. Biljettsläpp sker på Facebook i eventet den 14:e mars. See you there.

YOU WANNA BE COLORCREW?
Förmännen som ska genomföra ColorLund den 25:e april i Stadsparken: ColorCrew. Med er under evenemanget kommer ni ha ett stort gäng jobbare. Vill du genomföra årets fetaste evenemang? Tveka inte, ansök redan idag. LÖRDAG 14:e NOVEMBER: STUDENTLUNDS JUBILEUMSBAL
Studentlund intar AF Borgen; årets fetaste bal är att vänta. Eftersläpp med en hemlig artist; vem då? Stay tuned.

Kontakt

Adam Turesson
Jubileumsmästare
jubileumsmastare@studentlund.se

Nyasha Stenman
Vice Jubileumsmästare Ekonomi
vjme@studentlund.se

Jacob Littorin
Vice Jubileumsmästare Kommunikation
vjmk@studentlund.se