Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Var GladSpexarna ger: En Karnevalssaga

13 mars, 2018 @ 19:00 - 21:00

Äntligen är det vart fjärde år! Lundakarnevalen står för dörren och peppen är total. Uppladdningen inför karnevalen avbryts dock abrupt när det visar sig att den snorrika och karnevalshatande affärskvinnan Dolly Craafsing Junior planerar att köpa upp hela Lundagård och AF-borgen för att förinta karnevalen.

Katastrofen står för dörren och AF:s skyddsandar, vilka har svurit att beskydda Ynglingaborgen AF mot alla dess faror, söker febrilt efter en lösning för att stoppa Craafsings planer. De bestämmer sig för att ta med Craafsing på tidsresor för att visa henne forna tiders karnevaler. På så sätt ska hon väl förstå att hon inte kan lägga ner något så fantastiskt som Lundakarnevalen. En vattentät plan kan tyckas, men det visar sig snabbt att det inte var helt lätt trots allt…

I vår bjuder Var GladSpexarna på en fartfylld saga om karnevalen fylld av finska taxichafförer, tvålfagra WC-män och bjäbbiga hundar.

Ska AF:s skyddsandar lyckas omvända Craafsing? Ska praktikanten Bettan någonsin ta sin andedatexamen? Och överlever Rudolf till nästa karneval?

Frågorna är många, men var så säker: I Var GladSpexarnas sjätte uppsättning av En Karnevalssaga besvarar vi dem alla!

Detaljer

Datum:
13 mars, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Webbplats:
https://www.nortic.se/dagny/event/16610

Plats

AF-Borgen, Konsertsalen
Lund, Välj ett land: + Google Map