Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lundakarnevalens mingel och intresseanmälan!

9 maj, 2017 @ 18:30 - 21:00

Lundakarnevalen 2018 söker just nu dig! Vill du vara med och bygga upp Lundakarnevalen den 18-20 maj nästa år?
Lundakarnevalen går av stapeln vart fjärde år och arrangeras av Lunds studenter. Under karnevalsdagarna förvandlas Lundagård till ett stort karnevalsområde med tältnöjen, tombolabodar, studentspex, radiosändningar, artister och självklart mat och dryck. Dessutom går det ett karnevalståg genom Lunds gator och sprider karnevalistisk glädje till alla ca 400 000 tillresta besökare.

Redan nu behövs det studenter som vill bli karnevalister med större ansvar – chefer helt enkelt! Vi söker dig som brinner lite extra för allt vad Lunds studentliv står för, som är beredd att axla rollen som en ledande befattning innebär och på att lägga ner tid och engagemang inför karnevalen 2018. Alla förmågor och kompetenser är eftersökta, såväl administrativa och organisatoriska hjältar till den där väldigt nischade spetskompetensen!

Vill du visa att du är den vi söker? Då ska du komma på Lundakarnevalens intresseanmälan den 9 maj!

Var? Café Athen i AF-borgen
När? 9 maj kl. 18:00
Hur? Kom hit, snacka runt med kommittén och se om detta är något som skulle passa dig!

Är du en positiv, driven engagerad och gillar nya och unika utmaningar, är detta något för dig. Engagemanget innebär ett stort ansvar och kommer uppta en stor del av din tid, såväl under den nu kommande hösten som under karnevalsvåren. Det kommer det dock vara värt – att vara med och göra karneval är bland det mest fantastiskt roliga och utvecklande du kan göra under din tid i Lund! En del menar faktiskt att en inte varit i Lund på riktigt om en inte varit med i Lundakarnevalen.

Känner du snarare att du hellre vill göra karneval med mindre ansvar, till exempel genom att sälja mat, sända radio eller stå på scen under karnevalsdagarna, så finns det möjlighet att anmäla intresse för det i början av nästa vår. Alla resterande karnevalister (studenter som engagerar sig i karnevalen) rekryteras nämligen då genom ett stort upprop – sjukt fiffigt!

Om du skulle ha några frågor är det bara att skicka ett mail till info@lundakarnevalen.se.

Spana förresten gärna in Lundakarnevalens hemsida lundakarnevalen.se/2018 för mer information!
Du kan också gå in på lundakarnevalen.se för att få ett hum om vad Lundakarnevalen är för ett spektakel!

Detaljer

Datum:
9 maj, 2017
Tid:
18:30 - 21:00
Webbplats:
http://lundakarnevalen.se/2018

Arrangör

Lundakarnevalen
E-post:
info@lundakarnevalen.se

Plats

Cafe Athen
Sandgatan 2
Lund, 22350 Sverige
+ Google Map