Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Krischanstaspääxet | Föreställning | Kristianstads Nation

24 november, 2016 @ 19:00 - 21:00

| SEK100

Egyptens sista farao var något alldeles extra. Kleopatra förlorade både sitt liv och sitt rike, men vilken SHOW det blev! Politik, syskon, kärleksaffärer, krig, romare, en snubbe som hette Julius Caesar, greker, egypter, giftormar, antikens kanske absolut snyggaste näsa, allt rördes ner till ett hejdundrande intressant liv som även gjorde Kleopatra till den antika världens mest uppskattade middagsgäster. Krischanstaspääxet berättar nu hennes historia, precis så som HON skulle berättat den!*

Så om hösten känns mörk och grå och kylan kryper in i er märg, kom och låt Krischanstaspääxet ta er med till Egyptens stekande sol och antikens färgsprakande värld och bli förtrollade av drottningen som förtrollat varenda generation som kommit efter henne!

(*Spääxet “Kleopatra” är en konstnärlig tolkning av historiska händelser. Faktum är att vi inte har någon som helst aning om hur Kleopatra skulle ha velat att hennes historia skulle berättas, men vafan liksom.

Köp din biljett på Kristianstad nations expedition, av närmaste spääxare eller genom att maila spaaxforman@krnation.se  Biljetterna kostar 100 kronor för studenter och 120 kronor för valiga dödliga.

Detaljer

Datum:
24 november, 2016
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
SEK100