Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Johannes Finnlaugsson löser Palmemordet @Wermlands

24 februari, 2016 @ 20:00 - 22:00

| SEK100

Onsdag 24 februari gästar Johannes Finnlaugsson vår pub!

För ynka 100 spänn får du ta del av denna show på Wermlands. OBS! Medlemsskap i Studentlund krävs!

“Palmemordet är en olöst deckargåta och ett nationellt trauma. Ett trauma som komikern Johannes Finnlaugsson försökt bearbeta genom sin podcast Palmemordspodden, där han sedan januari 2013 gästats av komiker och journalister för att diskutera allt från kurdspår och Christer Pettersson till scientologer och Thomas Quick. När han inte gör det skriver han skämt för TV, ståuppar, och hörs i satirprogrammet Tankesmedjan i P3.

Nu tar han istället sig rollen som utredningsledare för att under en knapp timme försöka göra det Palmegruppen misslyckats med i snart 30 år – lösa mordet. Det hela blir en blandning av stand-up comedy och suspekt spaningsarbete som bäst kan sammanfattas med frasen ”undersökande idioti”. Missa inte detta om det så kostar dig dina allra sista nudelslantar.”

Uppdatering från Johannes!

GRATTIS LUND! Nu är det klart att jag släpar med mig två bonuskomiker till Wermlands nästa onsdag. Och det är inte vilka som helst, utan de fantastiskt roliga PETRINA SOLANGE och TOMAS HÖGBLOM. Båda kan höras i Tankesmedjan i P3, och en av dom har vunnit pris som årets kvinnliga komiker. Jag minns inte vem.

Detaljer

Datum:
24 februari, 2016
Tid:
20:00 - 22:00
Pris:
SEK100
Webbplats:
https://billetto.se/sv/johannes-finnlaugsson-lser-palmemordet-lund

Plats

Wermlands Nation
Stora Tvärgatan 13
Lund, Sverige

Arrangör

Wermlands Nation
Telefon:
046-2114420
E-post:
exp@wermlandsnation.se
Webbplats:
www.wermlandsnation.se