Följ med oss på ESN på en spännande kväll när vi lär oss om hållbarheten av att använda insekter som matkälla med Bug Amok.
Vårt event kommer inkludera en presentation av insekter som klimatsmart födokälla samt de näringsmässiga fördelarna, följt av en provsmakning för dom som vågar!
Du kommer att få insikt i:
• Hålbarhetsmålen, klimatförändring och hur ätbara insekter kan vara en lokal lösning på globala frågor
• Genomgång av matlagningsmetoder och smaker inom insektsmatlagning
• Diskussion om de senaste rönen och hur insekter kan integreras i det Nordiska köket
*Ta reda på mer här: www.bugamok.dk*
Join us for an evening of wonder and adventure as we learn about the sustainability of insects as a food source with Bug Amok.
Our event will include a presentation on insects as a sustainable food source and the nutritional benefits of them, followed by insect tasting, for those who are brave enough!
You will get insights in:
• The Sustainable Development Goals, climate change, and how edible insects play a role in finding local solutions for global issues
• Review of various cooking methods and flavours in cooking with insects
• Discussion of new findings and how edible insects can be more accepted in the Nordic cuisine.
*find out more at: www.bugamok.dk*
https://esnlund.org/events/insect-tasting?fbclid=IwAR1jcvtg7B31ohaWKwPDJf3kkcf3WYi2KEKjvzYgqtCfKyigaLw3DHs5md8
Don’t forget to register for the event as well:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkicWjV5EjcfknPtJNR6cuauMG1ci9B_VrgOR0rj7bwRXjcw/viewform