Evenemang.

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Biljettsläpp Tandem 2016 | Kristianstads Nation

7 april, 2016 @ 14:00 - 17:00

Fredagen den 6 maj har det återigen blivit dags för Lunds studentelit att inta Göteborg för den traditionella Tandemstafetten, Lunds kanske skönaste tradition! Tandemstafetten är en återkommande tävling mellan lunastudenternas nationer, sektioner och kårer. Tävlingen organiseras av Kuratorskollegiet och är en av höjdpunkterna på hela året! Tävlingen går ut på att lundastudenterna åker med buss till Göteborg och tillsammans startar från Götaplatsen. Med sång, jubel och hejarop ser åskådarna hur de första tävlande studenterna påbörjar den långa färden. Längs vägen turas man om att cykla på tandemcyklarna. Väl hemma i Lund avslutar tandemgeneralerna den sista biten in i mål!

Att cykla tandem är i sig inte en lätt bedrift. Men med en go kväll av fest i ryggsäcken samt ett lätt stråk av sömnbrist är det snarare en bragd. Lyckligtvis är det inte en bragd man behöver axla ensam, utan i goda vänners lag. Därför är det också viktigt att välja det goaste tandemlaget, vilket i år helt klart är vi, Kristianstads Nation!

Hela kalaset kostar 870kr, alternativt 820kr för förmän på Kristianstads Nation och i detta pris ingår:
– En plats på den bästa bussen
– En utklädnad av tillsvidare hemligt tema
– Mat & dryck under hela resan
– En möjlighet att få cykla en av de 20 sträckorna
– Chansen att få uppleva ett av Sveriges kanske största studentevenemang

Den 7/4 klockan 14.00 öppnar dörrarna till Gillis på Kristianstads Nation där de eftertraktade biljetterna släpps. Den 5/4 klockan 16 öppnar Gillis för biljettförsäljning för förmän.

Detaljer

Datum:
7 april, 2016
Tid:
14:00 - 17:00

Arrangör

Kristianstads Nation
Telefon:
046-14 80 18
E-post:
expen@krnation.se
Webbplats:
www.krnation.se

Plats

Kristianstads Nation
Tornavägen 7
Lund, 223 63 Sverige
Telefon:
046-14 80 18
Webbplats:
www.krnation.se