Loading Events

" All Events

  • This event has been.

Division 7 | LIVE Klubb Indigo

15 april @ 22:30 - 02:00

Klubb Indigo kan stolt presentera Division 7! Den 15e april intar de scenen på Blekingska nationen för första gången.
Sedan debutsingeln ”Inte hur du rör dig” släpptes 2017 har Division 7 blivit något som liknar ett fotbollslag med tillhörande supportrar. Fans reser över hela Sverige för att se spelningar med ”Divisionen”. Den 27 januari 2023 släpptes debutalbumet “Paradis Garage”, och har hyllats av såväl kritiker som lyssnare. Utan vare sig draghjälp från ett stort skivbolag eller exponering i etablerade musikmedier har bandet fångat en betydande lyssnarskara i Sverige som bara fortsätter att växa.
Om debutalbumet Paradis Garage:
Nöjesguiden 6/6 2022
”Paradis Garage har allt: melankoliska låttexter, råa ljudbilder, stökiga gitarrer, otrolig sång och vackra melodier. Jag tror att den kan lyckas försvara titeln som ett av årets bästa album året ut, trots att det bara är januari”.
Om bandet live:
Vakentimmar (live i Göteborg 4/2-23)
”Överlag präglas kvällen av en fantastisk energi där bandet tycks ge precis allt hela tiden och många låtar växer än mer live. Varje låt blir lite mer skitig, lite mer rå, lite mer av allt, inga rivsår döljs, inget mörker filtreras bort”.
Indigo är Blekingskas äldsta klubb och har sedan 1994 varit en av Sveriges främsta musikscener. Det är här många av Sveriges största pop- och rockband stått på scenen och förgyllt våra klubbkvällar. Indigo har alltid varit och är fortfarande Lunds självklara scen för indiemusik.
Var: Blekingska nationen, Ole Römers väg 14D
När: 15 april, 22.30-02.00
80 kr för Blekingska-Medlemmar
100 kr för Studentlund-medlemmar
(Studentlund-medlemskap krävs)
BILJETTER FINNS PÅ KEYFLOW
Glöm inte leg och studentleg! Card is Queen!

Details

Date:
15 april
Time:
22:30 - 02:00
Event category:

Organiser

Blekingska Nation

Location

Blekingska Nation
Ole Römers väg 14 Lund Sweden + Google Map
Phone:
046-211 30 82
View Location website